تقویت مهارت speaking در زبان انگلیسی، همواره یکی از اولویتهای هر زبان آموز به حساب میآید. با دانستن این ۸ راهکار به سادگی speaking خود را تقویت کنید. البته این روشها مناسب کسانی است که حداقل سطح زبانی A2 / B1 داشته باشند و کسانی که تازه شروع به یادگیری زبان کردهاند، نمیتوانند از این تکنیکها به خوبی استفاده کنند.
روش اول: گفتن وقایع روزانه
همگی در طول روز در محیطها، شرایط و برخورد با افراد متفاوت هستیم. به خاطر این تعامل و بودن در شرایط متنوع، اتفاقاتی رخ میدهد. این اتفاقات میتواند منبعی در دسترس و طبیعی برای گفتگوی زبان باشد.
در پایان هر روز و یا اوقاتی از روز که برای شما امکانپذیر است، در محیطی آرام بنشینید و به توصیف آنچه برای شما روی داده بپردازید. با این روش، نه تنها صحبت کردن خود را سلیستر میکنید، بلکه از گرامر زمان گذشته و جملات شرطی نیز بارها و بارها استفاده میکنید.
Example:
Today, When I went to my office, I saw one of my friends who was reading a newspaper…
روش دوم: توصیف محیط اطراف
افراد سراسر روز، در محیطهایی مختلف مانند: ایستگاه مترو، رستوران، پارک، کتابخانه و سایر جاها در رفت و آمد هستند. در تمام این مکانها، اشیا و فضاهایی برای توصیف کردن وجود دارد.
اگر در هر یک از این مکانها حضور داشتید و مجبور بودید که آنجا صبر کنید، به جای تلف کردن وقت، شروع کنید به تشریح هر چیزی که اطراف شما است و این کار را با جزئیات انجام دهید.
Example:
I’m staying in the subway station and looking at the people who are commuting here…
روش سوم: سوال پرسیدن
تقریباً تمام زبانآموزان با سختی بیشتری سوال میسازند در مقایسه با زمانی که میخواهند جملات مثبت به کار برند. علت این دشواری نداشتن تمرین کافی در زمینه سوال پرسیدن است.
برای رفع این مشکل، هرزگاهی در هر موقعیتی که هستید از خود سوال بپرسید. نگران جواب دادن نباشید چون باید تمرکزتان فقط بر روی سوال مطرح کردن باشد.
Example:
- What is the receptionist doing?
- How much are these two books?
- How well do you know the author of that novel?
- How long has that plant been on the corner of the hall?
- Were there many customers last year in this bookstore?
روش چهارم: شرح دادن یک رویداد
گاهی اوقات کتابی را میخوانید و دوست دارید درباره آن نظرتان را بگویید. پس این کار را به انگلیسی انجام دهید. تصور کنید که کسی در برابر شما است که برای او کتاب را خلاصه میکنید…
Example:
The last movie I saw was named “A Man for All Seasons”. I have been watching this movie for 3 weeks…
روش پنجم: داستانسرایی
این روش بیشتر مناسب افرادی است که تخیل و داستانپردازی خوبی دارند. چشمهای خود را ببندید و هر کجا که فرصت شد به دور از هیاهوی فضای مجازی داستانی را ببافید.
Example:
Once upon a time there was a cat named Pegay. She was living with three other cats…
روش ششم: توصیف آینده
در کنار شرح هر آنچه که روزانه برای شما اتفاق میافتد، بیشک همیشه برنامههایی برای آینده در ذهن دارید. منظور از آینده میتواند: دو ساعت دیگر، امشب، فردا، و یا چند سال بعد باشد.
Example:
- Today we are visiting one of our relatives.
- I am going to buy a new laptop from my favorite online shop.
- I will do my housework and go to the gym after this class.
- I will have finished writing this blog 20 minutes later.
- My sister is not going to write her new book because she has not been feeling well recently.
روش هفتم: ضبط کردن صدا
بهتر است گاهی اوقات هنگام حرف زدن صدای خود را ضبط کنید. با این کار انگیزهای متفاوت برای صحبت کردن پیدا میکنید و در پایان میتوانید به خود بازخورد دهید…
روش هشتم: خواندن سوالات رایج آزمونهای زبان
طراحان سوال در بخش speaking برخی آزمونها مانند آیلتس، سوالات فراوانی در مورد موضوعات روزمره تا کمی دشوارتر علمی را طراحی میکنند. اگر هیچ ایدهای برای پیدا کردن سوال و موضوع ندارید، این منابع را دانلود کنید و هر وقت فرصت شد، حتی در حد ۱۰ دقیقه شروع کنید به پاسخ دادن به آنها.
رزرو کلاس با استاد صدیقه فرجی
اگر از این تکنیکها لذت بردید و دوست دارید به صورت حرفهای Speaking خود را با راهنمایی استاد صدیقه فرجی تقویت کنید، میتوانید از طریق لینک زیر کلاس رزرو کنید: